Walsall, England

Då var jag tillbaka från stugan på västkusten igen. Härlig semester med radio, bokläsning och måsarna som väckarklocka :)
Imorn  bär det av till England för två månaders sommarjobb. Mycket spännande! Lite nervöst är det dock. En rejäl utmaning jag står inför....jag förhoppningsvis gå bra.
Nu åter till fotbollen...

Klockan 16 smäller det

Puh!
Snart tenta. Men det viktigaste av allt snart sommarlov!! Efter snart en vecka med i snitt 6 timmars sömn och i snitt 15 timmars plugg per dag så är det varmt välkommet!!
Finns ju inte någon bättre inledning än att med vänner och öl följa Sveriges EM-debut. Bäst för dem de vinner nu så jag får en bra start på min ledighet ;)

Nu kör vi. Full fart!

Jag är en prima tjej helt enkelt :)

Nu är det nervöst. Har lämnat över min essä, rapport eller vad det nu är till min vän Sara för granskning och pontetiell sågning. Hon är fena på vetenskapligt upplägg efter flertalet uppsatser. Precis den kunskap jag vill ha hos en person som skall ge mig feedback men det kan ju samtidigt vara lite jobbigt. Hon kommer garanterat se alla fel och brister och de lär vara många. Jag ser här bakom min skärm att hon antecknar febrilt.... Ojojoj!!
Här gäller det att vara en sån där öppen och ödmjuk person.
.....efter två muntliga kommentarer nu så får jag nog säga att jag är ganska bra på det :) hehe! jag har märkt stora förändringar med mig själv den senaste tiden. Positiva sådana.
Det är som att vissa saker har lossnat och att jag har blivit mycket mer trygg och säker i mig själv. Det är inte jobbigt att babbla för mycket på fyllan eller om jag råkar säga något som inte var det mest intressanta eller smarta. Det är inte jobbigt att få sin text slaktad. Jag blir inte heller nervös för att göra fel i olika situationer heller. Det är helt ok. Jag är ok och tom bra!
Det är en helt underbar frihetskänsla!!!

.....

Så tyst här....hallå?? Tråkigt att sitta helt ensam och plugga....inte ens några roliga grannar att spana på...kanske skulle sätta på en maskin tvätt för att få något ljud här inne...då får jag pluspoäng sen med. Yes!!

Var inne på youtube för att lyssna på en sån himla rolig låt som jag redan lyssnat på en miljard gånger nu. Lika skoj varje gång!
http://www.youtube.com/watch?v=ipJTqCbETog  ...man måste dock vara lite smånördig (som jag fast lite mindre) för att gilla den tror jag. Och det är nog även ett måste att man läst ekonomi...gärna nationalekonomi....

...det går ju tydligen väldigt bra å skriva med....iaf blogg. Pust! ...NC blir säkert nöjd iaf...slipper jag skäll...
Halv 7 är klockan...om jag orkar till 9 och faktiskt gjort annat än försökt hitta på ursäkter så är det nog sen. Basta!

Nu mer grönt te, sen mer skrivande. Inte blogg utan essä...såklart :) ....lovar....

pluggpopcorn

Å så äter jag popcorn. Igen. Skrynklig om läpparna från allt salt. hehe känns konstigt.
Det är iaf med 50% less fat och borde ju iaf vara bättre än prinsesstårta... Ritorno har alltför smarriga tårtor....måste kanske sluta plugga där :p

Om 23 dagar åker jag till England över sommaren. Overkligt! Det är ju något som har legat så långt fram i tiden...efter alla tentor, efter vinter, efter våren...till sommaren... Å så är den här... Oups!!
10 dagar till sommarlov. Det känns fantastiskt! Då blir det först mormor och föräldrar ute på Värmdö å sen Strömstad. Hoppas på sol och värme så vi kan åka båt och njuta. Förra sommaren var ju gräslig. Då var vi där en vecka. Det regnade konstant. Vi löste korsord och spelade kort varje dag hela dagarna. Skitkul!! den enda hyffsade uppehållsdagen så börnade vi ut till golfbanan bara för att JG skulle sträcka nacken och bli som en stelopererad i tygg och nacke. Bara att åka hem igen med svansen mellan benen och återgå till korsordslösandet. Nu med en gnällande JG i sällskap. Kanonsemester!!!
I år vill jag ha sol. Snälla?!

Tillbaka till plugg och verklighet

Jahapp, då sitter man här inomhus framför datorn och plitar. Företagsekonomi och rationella modeller och antaganden är helt klart mycket sexigare än att ligga i solen på en filt med DN och glass. Tur jag har som får sitta här istället.
Men ok, jag hade en fantastiskt härlig dag både igår och i fredags. Bar kartonger hela fredagen tills vaderna krampade och underarmarna såg ut som att de tampats med en katt. Det var nämligen dags för FlyttarKarin och CanneloniArvid att ta sitt pick och pack och flytta in i sin nya fina härliga lägenhet. Men sen på kvällenb var inflyttningsfest bland alla kartongerna vilket var skoj. Karin gav mig en drink från Falun vilket innebär att man glider runt med en ramlösaflaska och ser väldigt proper ut men i verkligeheten så är det även Barcardi Razz i. De smakade dock som hallon, så det sörplades snabbt upp å sen var jag inte så proper längre :) Vinglade lite på cykeln hem. ....Är det rattfylla de med?
image15Karin i fönstret i sin nya lägenhet

Igår ångrade jag ramlösan när det var dags för att släpa sig upp till juridikföreläsning kl 9.00 ZZZzzzZZZ. Fick springa hela vägen till tunnelbanan med mina krampande vader som nu hade blivit ännu värre. Synd att inte fler var vakna för då hade jag garanterat kunna förgylla deras morgon med krumbuktande stela språng. Jag hann iaf genom att smöra för föraren så hon öppnande dörrarna igen. Hon kan inte ha sett mina språng dock för hon var en riktig suris.
Kl 12 var föreläsningen slut och då vart livet roligt igen. Ut till golfbanan för lunch i solen och sen 18 hål. Första 9 gick åt fanders. Jag stod bland annat i en bunker med skyhög kant ca 4 slag. Jättekul! Andra 9 vart lite roligare som tur var. Ingen dum bunker som kom å förstörde. (Lite JGs fel var det att jag hamnade där. Han fattar inte att hans viskningar är brummanden i andras öron och inte jättepoppis i backswing) Dock inte hans fel att jag inte tog mig upp....så han slipper undan med ett halvt minus...kanske....
Den uslingen är dessutom iväg och spelar golf nu igen samtidigt som jag sitter här inne å tråkar. Har jag tur får jag till ett riktigt flyt och blir klar någon gång under kvällen så kan jag kanske spendera några timmar på en filt imorn i solen när han är på jobbet. Mohahaha! :p
...Men då är det väl bäst jag sätter igång igen då....